Prefectul Daniel Onofrei, nemulțumiri ale salariaților din cluburile sportive: ”Vom transmite la București toate revendicările”

0
149




Prefectul Daniel Onofrei a analizat, marți, în cadrul sedinței Comisiei de Dialog Social, situația salarizării personalului din cluburile sportive.









Conducerea sindicatului Clubului Sportiv Viitorul Vaslui a prezentat o serie de nemulțumiri legate de diverse aspecte, toate fiind incluse pe ordinea de zi a acestei ședințe.

În contextul declanșării protestelor la nivel național, organizate de Sindicatul Național Sport și Tineret, reprezentanții sindicatului au adus în atenție aspecte relevante care afectează situația salariaților din domeniul sportiv.

“În calitate de prefect al județului Vaslui, am asigurat participanții că voi transmite la nivel central toate revendicările salariaților din cadrul cluburilor sportive discutate în cadrul acestei ședințe.

Colaborarea între instituțiile județene și reprezentanții sindicatelor reprezintă un aspect important în menținerea unui climat de dialog și rezolvare a problemelor semnalate de către angajați.

Vom continua să monitorizăm îndeaproape evoluția acestui demers și să menținem transparența în comunicarea tuturor acțiunilor întreprinse în favoarea salariaților din sectorul sportive” , a spus prefectul, la finalul ședinței.