Mesajul candidatului AUR la Primăria Vaslui, Ionel Sandu: ”Cât de jos vreți vă doriți să ajungem, cu politicienii cărora le ascultați minciunile, de 34 de ani încoace?”

0
2421




Da, vreau DREPTATE pentru Vaslui! Vreau DREPTATE pentru fiecare vasluian!









Am intrat pe drumul drept al alegerilor locale, drept candidat din partea AUR la funcția de primar al municipiului Vaslui. Nu sunt un politician, nici vorbă de așa ceva. Sunt un om care, timp de 28 de ani, ca antreprenor în Vaslui, am stat pe margine. Și am așteptat de la politicieni o schimbare.

O schimbare care nu a venit. Vasluiul este în comă administrativă și cei care, de 34 de ani mă mint și vă mint, au ascuns totul. V-au spus mereu aceleași lozinci: ”Continuăm împreună”, ”Modernizăm orașul”, ”Mandatul înțelepciunii”. Ați auzit de aceste lozinci, nu?
Vreau să vă spun, cu stimă și considerație, că ați fost mințiți, timp de 34 de ani, cu lozinci mincinoase, în timp ce orașul a fost distrus, din punct de vedere economic, social, cultural, oricum vreți să priviți.

Dragi vasluieni, Vasluiul, ca oraș, județul Vaslui, în integralitatea lui, a ajuns la limita de jos a Europei. Cât de jos vreți vă doriți să ajungem, cu politicienii cărora le ascultați minciunile, de 34 de ani încoace?

Am ajuns la lansarea AUR a candidaților la primării și Consilii Județene, în frumosul municipiu Târgoviște. Vreți să aflați adevărul? La Târgoviște, vechea zonă industrială funcționează. Acolo, sunt firme care au construit fabrici noi, sunt locuri de muncă, este prosperitate. Tineretul are viitor.

CITEȘTE și: https://vasluianul.ro/ionel-sandu-aur-atac-la-baioneta-numai-minciuni-electorale-asa-s-au-castigat-voturi-povestioare-vesele-proiecte-neimplinite-dupa-8-ani/

Vreți să facem o paralelă cu zona industrială a Vasluiului? Facem! TOTUL este închis, niciun investitor nu vine la Vaslui, singura schimbare o reprezintă stâlpii din ”Pădurea Spânzuraților”, o investiție fără cap și coadă.

Acesta este rezultatul a 34 de ani de investiții din partea PSD, PDL, PD sau orice alt partid care s-a perindat pe la conducerea orașului.

Mesajul meu către dvs, cei care veți vota noua conducere a Vasluiului, este următorul: respect decizia vasluienilor care, de 34 de ani, votează PSD, USR, PNL, alte partide, care probabil că acum nu mai sunt. Respect! Înțeleg și nu contest nimic.

Însă VĂ ROG, gândiți-vă o secundă la nepoții dumneavoastră, uitați-vă o clipă în ochii copiilor plecați afară, care v-au lăsat cu durere în suflet. Vreți să votați la INFINIT aceleași partide care v-au lăsat fără locuri de muncă? Vreți să rămâneți, la nesfârșit, în plasa unor partide care vă duc la pieire și sărăcie?

Dumneavoastră decideți!

Eu, Ionel Sandu, privesc în ochii copilului meu. Mihnea a adus o medalie pentru Vaslui, va ma aduce multe medalii pentru orașul în care a crescut. La fel, sunt patru-cinci copii foarte buni care au adus medalii la olimpiada de matematică. Alții, aduc medalii la alte medalii. Cu toții, îi aud, spun că vor pleca.

Acesta este viitorul pe care îl doriți pentru copiii dvs? Un oraș în care, mereu, un singur partid este votat, doar pentru că așa am rămas cu toții blocați? Sau vrem un oraș cu investiții, în care nepoții sau copiii noștri să se întoarcă mândri de locurile în care s-au format?

Pe 9 iunie, dvs, vasluienii, decideți! Puteți alege între oameni care au plecat de la zero și au făcut afaceri de succes, care au dus peste tot în lume renumele județului Vaslui, cu mândrie, sau între cei care vă mint și vă oferă proiecte mincinoase, pe care nu le vor împlini nici în cinci sau șase mandate.

Cu drag și respect,
Ionel SANDU, Candidat AUR la Primăria Municipiului Vaslui”