Lidl deschide un nou magazin la Vaslui, în zona depozitelor Leguvas. Ce li s-a cerut comercianților

0
10954




Lidl va deschide al patrulea magazin în Vaslui, de data aceasta într-o zonă comercială de tradiție printre vasluieni. Inițial, negocierile au fost purtate cu Motor Grup, în zona sensului giratoriu, la intrarea dinspre Negrești și Bacău, însă, din motive pe care nu le știm, negocierile au eșuat.









Se pare că șefii lanțului de magazine nu au abandonat ideea de a deschide un nou magazin în zonă, așa că au început negocierile cu cei care dețin depozitele Leguvas, o zonă cu zeci de depozite și magazine, de tradiție pentru comercianții locali.

Din informațiile noastre, negocierile de cumpărare s-au încheiat cu succes, astfel că Lidl a cumpărat toată zona de depozite, urmând să facă un mare magazin, în apropierea trecerii de cale ferată.

Conform informațiilor primite de la fața locului, toți comercianții de la Leguvas au fost notificați ca, până pe 10 mai, să-și înbchidă afacerile acolo și să alibereze spațiile, ceea ce ar însemna o mutare masivă a marilor depozite spre Complexul Max, situat la câteva sute de metri mai încolo.