BAC 2024 Județul Vaslui: nicio medie de 10, cea mai mare medie la LMK Vaslui

0
2869




Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat au fost afişate luni în centrele de examen și online Potrivit datelor înregistrate în aplicația de examen, la nivel național, au promovat 99.371 de candidați (95.112 candidați din promoția curentă, respectiv 4.259 din promoțiile anterioare) din totalul celor 130.041 candidați prezenți.









La nivel național, rata cumulată de promovare (înainte de contestații) este de 76,4%: în creștere cu 3,6% față de prima sesiune din anul trecut (72,8%). Județul Vaslui înregistrează o medie de promovabilitate de 79,9%.

CITEȘTE ȘI: https://vasluianul.ro/evaluare-nationala-vaslui-nicio-medie-de-10-in-judet-suntem-la-coada-clasamentului-national/

Cea mai scăzută rată de promovare este în Ilfov. Harghita, Giurgiu și Teleorman.

La Vaslui, nu avem nicio medie de 10, conform datelor oficiale pe care le puteți consulta aici. Peste 2.500 de elevi vasluiani au fost înscriși la actuala sesiune de bacalureat.

Cea mai mare medie, 9,98, a fost obținută de un absolvent al Liceului Mihail Kogălniceanu, Vaslui. O medie de 9,93 a obținut tot un absolvent de la LMK Vaslui, în timp ce media de 9,91 a fost obținută de doi candidați de la Colegiile Naționale ”Cuza Vodă” Huși și ”Ghe. Roșca Codreanu” Bârlad.

Contestațiile pot fi depuse/transmise astăzi, 8 iulie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice. Candidații care contestă rezultatul inițial al evaluării trebuie să completeze, să semneze și să depună/transmită prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele au fost afișate atât online, cât și în centrele de examen, cu anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților, în concordanță cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR).

Introduceţi codul de candidat AICI pentru a afla ce notă ați primit la examenul de Bacalaureat.

REZULTATE BAC JUDEȚUL VASLUI