„M-am născut pentru a doua oară!”. Mărturia ambulanțierului care a văzut moartea cu ochii!

0
240




SUFERINȚĂ… Seara trecută, șoferul ambulanței care a trecut razant pe lângă moarte, Romică Ciciu, a postat o fotografie care spune totul despre frica resimțită de bărbat, atunci când a văzut colosul de 40 de tone că vine spre el: „M-am născut a doua oară”. Omul a plecat din spital, seara trecută, având o fractură de arc costal, fapt care îl va ține departe de volan pentru o perioadă de timp, urmând să stea în repaus acasă.









Asistenta medicală și pacienta bolnavă de Covid, care se aflau în ambulanța distrusă de impact, nu au suferit leziuni, însă sunt traumatizate, realizând cât de aproape au fost de un impact fatal.

Rămâne, în acest timp, un mare semn de întrebare: cum este posibil ca șoferii să conducă cu 80-100 sau 130 la oră prin satul Muntenii de Jos, o localitate extrem de frecventată de localnici, situată la doar câțiva kilometri de oraș? Șoferul TIR-ului a stat mult prea aproape de mașina din fața sa, a condus agresiv, iar când autoturismul a frânat, realizând că va face o nenorocire, a tras de volan stânga, lovind în plin ambulanța în misiune. Este aceasta o conducere preventivă, mai ales din partea unui șofer profesionist?

Probabil că va fi nevoie de mult mai multe acțiuni de control pe drumul național Vaslui-Muntenii de Jos-Băcăoani-Crasna, care să preîntâmpine alte nenorociri. Aseară, trei oameni au trecut pe lângă moarte, însă cu ceva timp în urmă, la câteva sute de metri mai încolo, doi polițiști aflați în misiune și-au pierdut viața, într-un grav accident rutier.

Oare, câte vieți mai trebuie să pierdem, pentru a înțelege că viteza prin satele vasluiene este de nedorit?