Avarie la gaze ACUM în Huși: 12 străzi și peste 130 de abonați afectați! Și la Vaslui este o avarie!

0
253




INTERVENȚII… Mai multe echipe Gaz Est Vaslui au fost trimise în urmă cu puțin timp locul în care s-a produs o avarie la o conductă principală de gaze, care alimentează un cartier al municipiului Huși.









Conform informațiilor de la fața locului, sunt afectați 130 de abonați, de pe 12 străzi, astfel: str. Plaiului, str. Albița, str. Răiești, str. Dumitru David, str. Crucii, str. Ștefan Burghelea, str. Fântânelor, str. Lt. Mucenic, Fundătura Bariera Pascal, str. Primăverii, str. Gheorghe Gociu, str. Anton Sârbu.

Operatorul de gaze a precizat că este vorba de o avarie produsă de o firmă care instalează utilități și că, până diseară, toate cele 12 străzi vor fi realimentate cu gaze.

O altă stradă, de data aceasta din Vaslui, este și ea „victima” unei firme care instalează utilități. Este vorba tot de o conductă de alimentare de pe strada Ghe. Roșca Codreanu, din cartierul Moara Grecilor. Un număr de 7 abonați nu au gaze în acest moment. Fiind vorba de o lucrare mai complexă, termenul de repunere în funcție este marți dimineață.