Ai BMW-eu, ai tupeu! (VIDEO)

0
501
Advertisement

TUPEIST… O nouă filmare cu un șofer de BMW care se dă în spectacol pe șoselele din județul Vaslui ne arată cât de puțin responsabili sunt unii conducători auto, care nu respectă deloc regulile rutiere, culmea!, chiar sub nasul Poliției!

Un cititor Vasluianul.ro ne-a trimis pe adresa redacției un filmuleț de câteva zeci de secunde, în care apare o mașină BMW cu numere de Vaslui, grăbită peste măsură, în trafic, pe drumul european 581.

În imagini se vede cum mașina BMW forțează sensul giratoriu de la ieșirea din Bârlad spre Vaslui. O mașină care ar fi trebuit să treacă prin sens înaintea celui cu BMW frânează la timp, pentru a-l lăsa pe șoferul grăbit, evitând un accident.

BMW în giratoriu

Pe urmă, în Simila, tot pe drumul european, îl vedem pe bemewist cum încearcă să treacă de o mașină mare. Deși este linie discontinuă și ar putea depăși, nu o face, se codește.

În schimb, atunci când apare linia continuă, plus refugiul pentru cei care vor să vireze la stânga spre Băcani, BMW-ul încalcă toate regulile de circulație și o rupe pe lângă mașina de mare tonaj. Cine îl vede și nu face nimic? Taman o mașină de Poliție, care vine spre Bârlad și care nu e interesată de încălcarea legilor rutiere de către șoferul de BMW.

La cateva secunde distanță apare o mașină a Poliției

Mai este ceva de spus, în fața unui asemenea caz? Nu prea, decât că ne-am dori ca Poliția să fie mai prezentă în trafic, nu cu atitudini de genul “Asta nu e treaba mea”.

https://videopress.com/v/T2fd9IXQ?preloadContent=metadata

Print Friendly, PDF & Email