Gioni de la Murgeni, adus cu mascații la Judecătorie!

0
290

Situație inedită în care s-a aflat un locuitor din Murgeni, ieri dimineață, după ce mascații i-au bătut la ușă. Nelu Gioni Cazacu, un personaj controversat al Murgeniului, a refuzat să se prezinte la ședințele de judecată, așa că instanța a decis ca acesta să vină la proces adus de oamenii legii.De la ce a pornit totul? Pe 2 decembrie 2018, seara, la 19.45, Gioni de la Murgeni a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, la intrarea în Vaslui dinspre Negrești. I s-a cerut să sufle în fiolă și rezultatul a fost uimitor: 0,98 mg alcool pur în sânge.

I s-a făcut dosar penal, s-au încheiat toate probele cercetării penale, iar pe 6 decembrie 2019 dosarul a ajuns la Judecătoria Vaslui. Având în vedere situația de urgență, dosarul său a fost amânat, mai ales că Gioni nu s-a prezentat la niciun termen.

Citește și: Primarul incompatibil al murgeniului tuna si fulgera ma simt executat politic psd m-a dezamagit profund

În aprilie, însă, răbdarea judecătorilor vasluieni s-a încheiat.

„Pentru că nu s-a prezentat la instanță, colegii de la Bârlad, sprijiniți de colegi de la Murgeni, au pus în aplicare o decizie a instanței, pentru aducerea la instanță a unui cetățean de 47 de ani, din Bârlad, care locuiește fără forme legale în Murgeni”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui, după ce tot orașul a văzut cum Gioni a fost ridicat de polițiști și dus la Judecătoria Vaslui.

Gioni Cazacu este judecat pentru conducere sub influența alcoolului, faptă pentru care riscă între 1 și 5 ani de închisoare sau amendă penală. Este greu de spus cum se va finaliza acest dosar, mai ales că, spun sursele noastre, omul a mai trecut prin diverse probleme cu legea, în trecut.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp