O nouă zi de audiențe pentru prefectul Daniel Onofrei

0
555

Mai mulți cetățeni s-au înscris, miercuri, la audiențele prefectului județului Vaslui, Daniel Onofrei. Timp de câteva ore, 15 cetățeni din toate colțurile județului au venit la Prefectură pentru a-și prezenta problemele cu care se confruntă în mod direct.

Oamenii au ridicat diverse probleme, în special cele legate de fondul funciar, de ajutorul social și de dificultățile întâmpinate cu firmele de salubrizare.

”Instituția pe care o reprezint manifestă o preocupare constantă pentru interesele cetățenilor și prin intermediul acestor audiențe, dorim să identificăm, alături de reprezentanții administrației publice, cele mai legale și eficiente soluții pentru problemele cu care se confruntă oamenii.
Consider că dialogul deschis și transparent cu vasluienii este un element cheie în procesul de administrare a județului și că abordarea colectivă a provocărilor pe care le întâmpină populația reprezintă cheia succesului în găsirea soluțiilor adecvate.
Audiențele se vor desfășura și de acum încolo în mod regulat, oferind astfel o platformă permanentă de comunicare între cetățeni și autorități.
Încurajez pe toți cei interesați să participe activ și să-și expună problemele, astfel încât să putem aborda în mod eficient și prompt fiecare aspect”, a spus prefectul județului.