Brandul Familia Safir, succes total la IFE London 2024. George Safir, manager general: ”Vom fi prezenți și cu produsele Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc”

0
579


Grupul de firme reunit sub brandul Familia Safir a repurtat un uriaș succes îa IFE London 2024, târg desfășurat în perioada 25-27 martie a.c., în capitala Marii Britanii. IFE – The International Food & Drink Event a avut loc în ExCel London Londra, fiind un târg internațional în care s-au prezentat noutățile companiilor din foarte multe țări, din sectoarele Carne, Pește, Fructe de mare, Produse congelate, Bere, Produse Alimentare. 

Brandul vasluian de top Familia Safir a fost și el prezent la eveniment, prin George Safir, managerul general al Familiei Safir, alături de specialiștii de top din mai multe sectoare de activitate din grupul de firme.

Firmele participante la târg au putut afla mai multe despre produsele brandului Familia Safir, respectiv #ZdravănMoldovenesc, carnea de #pui_crescut_lent din portofoliul Familia Safir, produs care în proporție de 90% este vândut în afara țării, și #RăsfățRomânesc.

Au mai fost prezentate produsele de tip #readytocook, care conțin doar carne și condimente naturale. Al treilea produs al brandului vasluian, #DeliciosuldeVaslui, a fost și el prezent la târg, deși este cunoscut deja în #Londra.

”Piața engleză este o piață cu potențial. Este o piață pe care noi activăm de ceva ani, cu produsul Deliciosul de Vaslui. De astăzi, vom fi prezenți și cu produsele Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc. Am făcut un pas important în direcția stabilirii de noi parteneriate.”, a spus George Safir, manager general al grupului Familia Safir.

VIDEO GEORGE SAFIR, IFE LONDRA 2024

 

Au fost zile pline pentru echipa care a reprezentat cu cinste județul Vaslui în această importantă capitală europeană mondială, alături de firme de top din România și din toate colțurile lumii.
În ultima zi de târg, pe 27 martie, brandul Familia Safir a fost vizitat de către Excelența Sa, doamna Ambasador Laura Popescu, însoțită de domnul Bogdan Mihăilescu, ministru consilier pe probleme economice.
A fost ocazia perfectă pentru echipa venită de la Vaslui să prezinte produsele obținute în cadrul grupului, respectiv #ZdravănMoldovenesc – carnea de #pui_crescut_lent, vedeta portofoliului Familia Safir, apreciată nu doar acasă, ci și în afara granițelor, #RăsfățRomânesc, dar și deliciile create din carne de cea mai bună calitate și condimente naturale, precum și #DeliciosuldeVaslui.
”Familia Safir mulțumește Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord pentru vizită și dialogul constructiv avut la IFE – International Food & Drink Event.
Apreciem prezența Excelenței Sale, doamna ambasador Laura Popescu și a domnului Bogdan Mihăilescu, ministru consilier pe probleme economice.
Prin participarea noastră la acest târg, ne-am angajat să explorăm noi oportunități de dezvoltare a afacerilor în Marea Britanie, contribuind astfel, alături de ceilalți #producători_români, la promovarea produselor care onorează tradițiile și calitatea.
Ne exprimăm speranța că aceste discuții vor deschide calea către acțiuni concrete, îmbunătățind accesul produselor românești de calitate pe piața britanică, au scris reprezentanții Familiei Safir, la final de târg.
Felicitări și mult succes pe viitor!