Camion cu zeci de tone de grâu răsturnat pe un drum din Bunești-Averești

0
377


Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut, luni seara, pe un drum sătesc din Bunești-Averești. Șoferul unui TIR încărcat cu grâu a încercat o manevră de întoarcere, moment în care mastodontul s-a răsturnat pe o parte, iar încărcătura de grâu s-a împrăștiat pe drum.Momentul a fost surprins de dl. Constantin Iftene, care a postat fotografii și video de la locul accidentului.

”Un fermier nepăsător din comuna Bunești Averești, a încărcat în această seară un camion cu grâu, fără să ajute șoferul să iasă din satele Tăbălăești și Plopi, sate care nu au nici un centimetru de asfalt, drumuri foarte înguste necurățate de boscheți și de pământul care a acoperit tuburile și șanțurile pentru scurgerea apei.

Motiv pentru care un vehicul cu o asemenea încărcătură nu prea poate lucra în largul său. Așa că, ajungând în pantă, camionul nu a mai putut circula, iar șoferul a încercat să facă mai multe manevre singur, pentru a reuși să iasă din acea zonă. Vehiculul însă s-a răsturnat pe o parte, cu încărcătură cu tot.

Se pare că de vină ar fi fost și vegetația abundentă, crescută pe marginea drumului, drumului îngust din cauza cărora șoferul nu a mai putut vedea dând în spate fără nici un ajutor așa că a nimerit să se răstoarne pe drumul (șanț) care nu se mai vedea din boscheți și praful existent”, a postat dl. Iftene, pe pagina sa de Facebook. 

Acesta susține că, anul trecut, ”am adunat și am depus la Primăria comunei Bunesti-Averești și Consiliul Judetean Vaslui peste 1000 de semnături pentru a accentua începerea asfaltărilor și în satele comunei noastre”. (Sursa foto: Facebook Constantin Iftene)