Deputatul Eduard Popica anunță căderea Guvernului! ”Guvernul Cîțu TREBUIE să plece acasă!”, este mesajul parlamentarului vasluian

0
234

În mai puțin de o săptămână, Florin Cîțu și-ar putea pierde funcția de prim ministru. Pentru că toate calculele din Parlament duc la același rezultat – căderea Guvernului prin moțiune de cenzură – liberalii se pregătesc de un scenariu de criză.Ar fi un lung interimat al Guvernului, fără atribuții depline, timp în care Florin Cîțu să-și pregătească terenul, pentru a reveni cu un guvern minoritar, susținut de social democrați, că să poată da ordonanțe de urgență în plină criză sanitară și energetică. Liderii PSD însă nu sunt de acord cu acest plan.

”Pe 28 septembrie 2021, PSD a depus Moțiune de cenzură împotriva celui mai nociv guvern din perioada post decembristă. Decizia a fost luată de Partidul Social Democrat după ce, CCR a decis in unanimitate faptul că la moțiunea USR-PLUS a existat un conflict de constituționalitate.


În felul acesta, PSD și-a respectat angajamentul față de cetățenii României și a depus aceasta moțiune de cenzură, pentru că acum este momentul ca românii sa fie sprijiniți în fața prețurilor crescute la energie electrică, gaze naturale și a tuturor nenorocirilor create de acest guvern de incompetenți”, a postat deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica.