Tânărul accidentat duminică dimineață, la Vaslui, era beat. Victima, din Banca

0
927

COMUNICAT IPJ VASLUI… În această dimineață, 27 august 2023, ora 04.34, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe Șoseaua Natională, în municipiul Vaslui, suburbia Moara Grecilor, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a fost vătămată.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit că, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Vaslui, care circula din direcția Vaslui spre localitatea Muntenii de Sus, ar fi surprins și acroșat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Banca, care ar fi pătruns, neregulamentar pe partea carosabilă, de pe un trotuar.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului și persoana vătămată au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și 1.08 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.